Adıyaman Haber
HV
13 MAYIS Çarşamba 18:36

Ceylanpınar’da Promosyon İhalesi Yapıldı: Teklifler Beklentinin Altında Kaldı

Ceylanpınar’da kamu kurumlarını ilgilendiren promosyon ihalesi gerçekleştirildi. Kaymakamlık öncülüğünde düzenlenen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Vakıf Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü ve Nüfus Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-04-2026 16:13
Ceylanpınar’da Promosyon İhalesi Yapıldı: Teklifler Beklentinin Altında Kaldı

 

İhale sürecine üç banka teklif sundu. Ziraat Bankası, Halkbank ve Yapı Kredi arasında geçen değerlendirmede en yüksek teklif Ziraat Bankası’ndan geldi. Ancak sunulan teklifin, kurum çalışanlarının beklentilerinin oldukça altında kaldığı belirtildi.

Yetkililer, ihale sürecinin şeffaflık ve eşitlik ilkeleri doğrultusunda yürütüldüğünü vurgularken, daha uygun şartların sağlanması adına sürecin yeniden değerlendirileceğini ifade etti.

Kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerini gözeten daha yüksek promosyon tekliflerinin alınması için önümüzdeki günlerde yeni adımlar atılması bekleniyor.

Kaynak: Haber: Uğur Kuş/Şanlıurfa

Ömer KarakuşÖmer Karakuş

YORUMLAR
Marka Flower Çiçekçi